Jag godkänner att mitt IP-nummer sparas och att cookies används, för statistik och för att förbättra min användarupplevelse. Mer om cookies.

En bildbank alla kan använda

Vi hjälper företag och organisationer att samarbeta kring bilder.

Offert eller demo

Office och Adobe

Sök och infoga bilder i Microsoft Office och Adobe Creative Cloud. Stöd för: Powerpoint, Word, InDesign, Photoshop och Illustrator.

Vi fixar uppstarten

Du får en USB-sticka av oss och vi hjälper dig sortera och tagga alla bilder så du snabbt är igång. Du kan sedan alltid nå din personliga kontakt via mail eller telefon vid frågor.

Enkel utdelning

Skapa delningslänkar med ett klick, enstaka bilder eller ett helt album. Du kan också dela ut bilder med vårt pressbildsarkiv som kan utformas efter er egen grafiska profil.

Skapa ordning

Vi har en smart sökmotor vilket betyder att den utöver att söka i bildernas metadata, hittar bilder efter färg, söker i synonymer och böjningar med mera. Du lägger själv snabbt in nya taggar för att öka bildernas sökbarhet.

Användaren i centrum

Tjänsten är utformad så att alla ska kunna använda bildbanken utan förkunskaper, varje person ser bara de funktioner de behöver. Minska din arbetsbörda och låt fotograferna ladda upp direkt i dina album!

Beskärning och storlek

Exportera i individuella mått eller skapa en lista med förval.

Integrationer

Integrera er webbplats och andra mjukvaror via vårt API. Tillgång till dina bilder överallt.


Några av våra kunder